Fejlesztések a nánai fűrészüzemben

Tisztelt Vásárlóink, Kedves Barátaink!

Engedjék meg, hogy röviden bemutassuk családi vállalkozásunkat, melyet közösen vezetünk. A SOLUTIONS, Kft. több mint 10 éves erdőgazdálkodói tapasztalattal rendelkezik. 2013 óta üzemelteti a nánai fűrészüzemet (telephely: Madách utca 17, Nána).

Fő tevékenységünk a fenntartható erdőgazdálkodás és erdészeti szaktanácsadás, faipari termékek kereskedelme, fűrészáru gyártás valamint a lakossági tűzifa ellátás. A valódi fatermékek széles skáláját gyártjuk tapasztalt munkatársainkkal, szigorú gyártási fegyelem mellett. Igyekszünk környezetbarát, energia és nyersanyag takarékos módon fenntartható vállalkozást vezetni. Meggyőződésünk, hogy a vásárlói igények teljes körű kiszolgálása mellett a szülőföldünkön való boldogulás és munkahely teremtés a legfontosabb küldetésünk.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az elmúlt időszakban jelentős technológiai fejlesztéseket hajtottunk végre. Bővítettük a fűrészüzemi kapacitásunkat új, modern, energiatakarékos rönkhasító szalagfűrész beszerzésével. Létszámot is bővítettünk - új munkahelyeket teremtettünk.

A közel 20.000,- Eurós beruházás 100%-ban a Magyar Kormány támogatásával, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. finanszírozásában valósult meg. A „Külhoni fiatal magyar vállalkozások tevékenységének támogatása” című pályázati felhívásra benyújtott projektünk támogatást nyert (FMV-KP- 1-2016/3- 000356).

A fejlesztésnek köszönhetően kiváló minőségű épületfát, szélezett vagy szélezetlen fűrészárut kínálunk gyors határidőre, elérhető áron. Fő fafajaink a lucfenyő, jegenye és vörösfenyő. A minőségi keménylombosok közül főként a tölggyel dolgozunk, mert kiváló parkettaipari és bútoripari alapanyag. Továbbá szívesen feldolgozzuk az egyéb tájhonos fafajokat is.

Ezúton szeretnénk megköszönni tisztelt vásárlóinknak, partnereinknek és támogatóinknak a megtisztelő bizalmat. Nem utolsó sorban köszönjük beszállítóinknak, a kis erdőtulajdonosoknak, gazdaközösségeknek, hogy ellátnak a helyi nyersanyaggal és segítik a munkahelymegőrzést.

Üdvözlettel,

Szenczi Tamás Szenczi Nándor

ügyvezető
+421 905 786 270
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ügyintéző
0907 050 526
www.tuzifa.sk

szenczi tamas

szenczi nandor


bga-solutions-kft